Velthuis Vloer- en Raamdecoratie

                             Bellestein 85-87 in Ede      tel 0318-639389

Schilderwerk.

Verven lijkt misschien een fluitje van een cent, maar er komen heel wat technieken bij kijken. Het zit hem in de juiste materialen, de juiste voorbereidingen, het aanbrengen en in het geduld. Iedereen kan een kwast of roller kopen en een muur een andere kleur geven.

Of de verf ook goed dekt is een tweede. Om nog maar te zwijgen van oneffenheden en vlekken. Daarnaast is er ook nog een verschil tussen het verven van binnenmuren en buitenmuren. Wil je dat jouw muur de uitstraling krijgt die jij voor ogen had? Dan moet je zorgen voor het perfecte eindresultaat. Kun je dit zelf niet bewerkstelligen, dan doe je er verstandig aan om hulp in te schakelen.

Schilder service van Velthuis.

Erkend meester schilder  


De schilder service van Vethuis is vakkundig en professioneel. Wij weten als geen ander welke verf voor welke muur moet worden gebruikt en hoe het gewenste effect moet worden behaald. Wij komen dan ook graag bij jou thuis langs om het schilderwerk uit handen te nemen, zowel voor binnen als voor buiten. Geen gedoe, maar wel het perfecte eindresultaat!

Opbellen
E-mail
Info