Velthuis Vloer- en Raamdecoratie

                             Bellestein 85-87 in Ede      tel 0318-639389

vinyl vloeren / Novilon

Op zoek naar een duurzame, gemakkelijke, mooie vloer? Dan is een vinyl vloer echt iets voor jou. De vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en isoleren goed. Door deze praktische eigenschappen kunnen ze in veel ruimtes gebruikt worden. Heb je geknoeid in de eetkamer? Je veegt het er zo af! Met water gespetterd in de badkamer? Ook dat is geen probleem met vinyl. Door de sterke toplaag en constructie is het onderhoud gemakkelijk. Over het algemeen zijn vinyl vloeren heel slijtvast. Je kunt hier jarenlang plezier van hebben zonder dat er opvallende gebruikerssporen te zien zijn. Ideaal dus!

Kijk naar de foto's van opgeleverd werk.                                                   Klik op de foto's voor vergroten.Veelzijdigheid van vinyl.

 

Er is ontzettend veel keuze in dessins. Houd je van natuurlijk hout of steen? Een monochroom dessin of een glinsterende metaalachtige vloer? Er is altijd een type vinyl die past in jouw woning. Bij Velthuis word je ondersteund in je keuze. Er wordt gekeken naar je type woning en naar je persoonlijke voorkeur. De collectie van Novilon bestaat bijvoorbeeld uit levensechte prints van houtsoorten. Vergrijsd eiken of karakteristieke planken. Het is allemaal mogelijk.


 

Opbellen
E-mail
Info