Lamellen gordijnen.

Als je nog een negatieve associatie hebt met de lamellen uit de jaren ’70 en ’80, zal je worden verrast door onze collectie. Want verticale lamellen kunnen bijzonder mooi zijn in een interieur. En ze zijn praktisch: zeer geschikt voor grote raampartijen, zeer geschikt voor erkers en afwijkende raamvormen en zeer geschikt voor de badkamer. Bij Velthuis  raamdecoratie vind je een uitgebreide collectie verticale jaloezieën.

Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, aluminium en kunststof en zijn leverbaar met diverse lamel breedten. De collectie bevat veel luxe stoffen met een rijke textiel uitstraling in de trendy kleurgroepen wit, beige, taupe, bruin, grijs en kleur. Veel stoffen zijn tevens verkrijgbaar als rolgordijn, zo kun je altijd een passende combinatie maken.


Lamellen gordijnen op maat.

Velthuis raambekleding adviseert en meet in aan huis. Deze service is geheel gratis. De lamellen worden door Velthuis raambekleding  speciaal op maat gemaakt en gemonteerd. Zo ben je verzekerd van het beste eindresultaat en heb je jarenlang plezier van je raamdecoratie.


PVC lamellen zijn in een badkamer een mooie toepassing.

 

 


 


 
E-mailen
Bellen
Info