Confectie.

Gordijnen, jaloezieën of andere raamdecoratie uitzoeken is tot daaraan toe. Het ophangen en het inmeten is een heel ander verhaal. Bij Velthuis hoef jij hier niet zelf meer te gaan klungelen. Onze vakkundige mensen doen dit voor jou, Ze komen bij je thuis langs en meten alles op. Vervolgens worden de gordijnen of andere raamdecoratie naar jouw keuze op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat het op een professionele manier wordt gemonteerd en dat het eindresultaat optimaal is. Jij hoeft nu enkel nog maar te gaan genieten.

dubbele plooi ( vlinder plooi )


Ophangsystemen.

Er zijn twee dingen die je zelf moet doen: de raamdecoratie uitzoeken en het ophangsysteem bepalen. Natuurlijk adviseren onze specialisten je, maar het is aan jou om de knoop door te hakken. Het verschilt ook per gordijn welk ophangsysteem gebruikt kan worden. Het ophangsysteem en de manier van plooien bepaalt mede de uitstraling van je raamdecoratie. Ga je voor een luxe of voor een wat speelsere stijl. We zetten de mogelijkheden hieronder op een rijtje.

Enkele plooi gordijnen.

Een eenvoudige plooi is geschikt voor alle stofsoorten. Het ziet er strak uit en laat de gordijnen onderaan in een ruime slag vallen. Het is de perfecte plooi voor in slaapkamers en kinderkamers.

Dubbele plooi gordijnen.

De dubbele plooi wordt ook wel de vlinderplooi genoemd. Het zorgt ervoor dat de stof wat voller hangt, er wordt ook meer stof voor gebruikt. De diepere plooien zorgen voor een rijke uitstraling. Het is tevens de meest toegepaste plooi bij gordijnen. Dit komt omdat het gordijn gelijkmatig valt en ook aan de onderkant mooi hangt.

Tri plooi gordijnen.

Zoals de naam al zegt, is het een driedubbele plooi. Een elegante en klassieke uitstraling. Deze methode wordt veelal gebruikt bij soepele en transparante stoffen. Je ziet het dan ook vaak bij inbetween stoffen terug.

 
E-mailen
Bellen
Info