Velthuis Vloer- en Raamdecoratie

                             Bellestein 85-87 in Ede      tel 0318-639389

rolgordijnen.

Eenvoud siert het raam. Door de ongekende mogelijkheden die rolgordijnen bieden is het de ideale oplossing voor elke ruimte in huis of op kantoor. Rolgordijnen geven je de mogelijkheid te flirten met licht door gebruik van verschillende stoffen en materialen in oneindig veel kleuren. Door toepassing van lichtdoorlatende tot verduisterende materialen bepaal je zelf je gewenste lichtintensiteit. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer met je eigen beeld of dessin je persoonlijke unieke rolgordijn.


duo rolgordijnen of linee shade

Spelen met licht en stijlvolle functionaliteit. Ontdek de ongekende mogelijkheden van duo rolgordijnen. Dit product bestaat uit twee stoflagen van transparante en niet transparante banen. Door de stoflagen zo te bewegen dat de niet transparante banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen, wordt de mate van lichtinval bepaald.

Alleen de mooiste stoffen en kleuren zijn opgenomen in de collectie van Velthuis Vloer & Raambekleding. Duo rolgordijnen zijn er in verduisterende kwaliteit wat dit product uitermate geschikt maakt voor de slaapkamer.

Kijk naar de foto's van opgeleverd werk.                                                  Klik op de foto's voor vergroten.

Rolgordijnen op maat. 

Velthuis Vloer & raambekleding adviseert en meet in aan huis. Deze service is geheel gratis. De rolgordijnen worden door Velthuis Vloer & raambekleding  speciaal op maat gemaakt en gemonteerd. Zo ben je verzekerd van het beste eindresultaat en heb je jarenlang plezier van je raamdecoratie.

 

Opbellen
E-mail
Info