Wij gaan door!

Beste gewaardeerde klant,

Het is met een mix van emoties dat wij u op de hoogte stellen van een belangrijke verandering binnen ons bedrijf. Na meer dan 40 jaar met trots te hebben gewerkt vanuit onze winkel op Winkelcentrum Bellestein, hebben wij eind januari 2024 onze deuren op deze locatie gesloten.

Gedurende vier decennia hebben wij niet alleen kilometers aan vloerbedekking, duizenden liters verf en prachtige raambekleding geleverd, maar hebben we ook een bijzondere band opgebouwd met onze gewaardeerde klanten.

Hoewel we afscheid nemen van de fysieke winkel, betekent dit niet het einde van onze relatie. Integendeel, we gaan door en komen naar u toe! Zoals u van ons gewend bent, blijven we klaar staan om persoonlijk advies te bieden voor de mooiste en best passende raambekleding. Wij verzorgen metingen, montage en blijven de kwaliteit leveren die u van ons gewend bent, volledig afgestemd op uw smaak en wensen!

We willen onze oprechte dank uitspreken voor uw jarenlange steun. U heeft bijgedragen aan het succesverhaal van Velthuis Ede, en we kijken ernaar uit om u te blijven bedienen. Nog steeds persoonlijk en betrokken!

Voor persoonlijk advies, metingen en montage kunt u contact met ons opnemen via onze website. Op afspraak nodigen wij straks uit in de, eveneens in Ede gevestigde showroom.

Met vriendelijke groet,
Rob en Ineke Velthuis
 
E-mailen
Bellen
Info